Variable(s) missing (use: --variable URL_SCHEME=value)


#1

Hi!

Yesterday I was still able to compile just fine, but today when I tried to compile the exact same project I got this error.

COMPILER ERROR:

Variable(s) missing (use: --variable URL_SCHEME=value).

e[36m[2017-12-06 14:02:25.350] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] cordova restore platforms
e[36m[2017-12-06 14:02:25.363] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding engine android@6.2.3
Subproject Path: CordovaLib
Subproject Path: CordovaLib
Subproject Path: CordovaLib
Subproject Path: CordovaLib
Subproject Path: CordovaLib
e[36m[2017-12-06 14:02:37.973] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] cordova restore plugins
e[36m[2017-12-06 14:02:37.978] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin cocoon-plugin-ads-android-admob@*
e[36m[2017-12-06 14:02:38.013] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin cocoon-plugin-inapps-android-googleplay@*
e[36m[2017-12-06 14:02:38.060] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin cocoon-plugin-share@*
e[36m[2017-12-06 14:02:38.096] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin cocoon-plugin-social-android-googleplaygames@*
e[36m[2017-12-06 14:02:38.130] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin com.ludei.defaultres.android@1.0.1
e[36m[2017-12-06 14:02:38.194] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin com.ludei.usericon.android@1.0.1
e[36m[2017-12-06 14:02:38.230] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin com.ludei.usersplash.android@1.0.2
e[36m[2017-12-06 14:02:38.266] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin com.ludei.webviewplus.android@2.2.1
e[36m[2017-12-06 14:02:38.320] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin cordova-plugin-dialogs@*
e[36m[2017-12-06 14:02:38.363] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39m[prepare] adding plugin cordova-plugin-facebook4@*
e[36m[2017-12-06 14:02:39.252] [DEBUG] AndroidBuilder - e[39mVariable(s) missing (use: --variable URL_SCHEME=value).

Anyone has an idea how to solve this? :disappointed_relieved:


#2

YO!

It was a facebook plugin that i had to remove.
Funny it worked yesterday but not today anymore! :beers::beers:


#3

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.